Велика Добротівська коляда

17 січня о 12.30 год. с. Добротів прийняв флешмоб "Колядуймо разом" від смт. Ланчин. Дійство відбулося біля пам’ятника Шевченку. На захід запрошено всіх жителів села.  Присутні гості з смт. Ланчин були активними учасниками заходу. Дійство тривало більше години.
Розпочали захід гості - зведений хор вчителів музичної школи, загальноосвітньої школи та апарату селищної ради.
Священники о. Михайло та о.Роман привітали всіх з народженням Христа. Подякували учасникам та присутнім за те, що підтримуємо наші давні звичаї та традиції в колядках та віншуваннях. Побажали, щоб у нашій Україні Бог дарував мир, злагоду, спокій.
Селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович, як ініціатор флешмобу звернувся з вітальним словом та наголосив, що метою є підтримка наших традицій,  духовне збагачення та згуртування громади.
Виступ вертепу виконаний учнями Добротівського НВК, підготовлений вчителями: Балабан Галина Петрівна, Менів Ганна Василівна, Кухарчук Любов Михайлівна, Дем'янчук Ганна Михайлівна, Менів Василь Олексійович, Римарук Марія Михайлівна, Скріннікова Наталія Володимирівна та Іванішак Василь Дмитрович.
В заході взяли участь також церковний хор УПЦ КП який виконав давню колядку «Старий рік минає, новий наступає».

Усіма присутніми виконана коляда «Нова радість стала». Всього прозвучало 14 колядок. Захід пройшов з побажаннями зробити його традиційним.



















Якщо Вам сподобалась ця публікація тисніть:
Поділитись в Google Plus
    Коментировать от Blogger
    Коментировать от Facebook

0 коментарі:

Дописати коментар

На платформі Blogger.