Про освітлення


   
  Освітлення села здійснюється з семи трансформаторних підстанцій 141 ліхтарем. На кожній підстанції встановлено лічильник, автоматика, магнітний пускач та таймер включення-виключення. На підстанції виготовлено технічну документацію де вказано номера стовпів та кількість ліхтарів. Кожного місяця знімаються показники лічильника для оплати за спожиту електроенергію. Також двічі на місяць регулюється таймер включення-виключення.

         Трансформаторна підстанція ТП-133 знаходиться біля нової церкви. Підключено 9 ліхтарів, потреба в підключення ще 6 ліхтарів та заміні 2 ламп.
         ТП-132 знаходиться навпроти адмінбудинку. Підключено 41 ліхтар, потреба ще 7 ліхтарів та заміна 14 ламп.
         ТП-143 знаходиться в «Чермилів». Підключено 7 ліхтарів, потреба ще 7 ліхтарів та заміна 4 ламп.
         ТП-170 знаходиться в «Горішнйик» біля господарства Цюрака Юрія. Підключено 21 ліхтар. Потреба ще 5 ліхтарів та заміна 8 ламп.
         ТП-475 знаходиться по вулиці Шевченка. Підключено 18 ліхтарів. Потреба ще 11 ліхтарів та заміна 9 ламп.
         ТП-186 знаходиться біля пилорами. Підключено 18 ліхтарів, потреба в заміні 1 лампи. Освітлюється «Підмочір» та «Забериж».
         ТП-184 знаходиться в «Мочірах» біля господарства Остапчука.  З неї освітлюються «Долішнйик» та новобудови. Підключено 27 ліхтарів. Потреба ще 8 ліхтарів. Заміна біля 3 ламп.
         Для повного освітлення села необхідно освітити вулицю Івасюка від ТП-132 або ТП-184 це біля 3-4 ліхтарі, та вулицю Франка «Підсатки» де потрібно повністю виготовляти документацію, встановлювати всю автоматику та біля 5-6 ліхтарів.
         В загальному необхідно встановити біля 54 ліхтарі та замінити 41 лампу. Якщо у відсотках то освітлено 72,3% села.

Якщо Вам сподобалась ця публікація тисніть:
Поділитись в Google Plus
    Коментировать от Blogger
    Коментировать от Facebook

0 коментарі:

Дописати коментар

На платформі Blogger.