Спонсори футбольної команди


Ш А Н О В Н І    П І Д П Р И Є М Ц І
Прохання підтримати футбольну команду с. Добротів.

Футбольна команда не може існувати без спонсорської допомоги, згідно
Рішення №7
виконкому районної федерації футболу від 20.03.17
про оплату коштів футбольними колективами першої та другої ліг щодо їх участі в чемпіонаті, кубку, суперкубку району з футболу в сезоні 2017.

Зобов’язати футбольні колективи району першої та другої ліг:
-         виділити кошти для участі в чемпіонаті, кубку та суперкубку району з футболу в сезоні 2017:  І ліга – 4200 грн. ІІ ліга – 3600 грн.
-         перераховані кошти будуть передбачені на проведення чемпіонату, кубку, суперкубку району з футболу сезону 2017 року.
-         у випадку не поступлення коштів, футбольний колектив втратить право приймати участь в чемпіонаті району та кубках з футболу сезону 2017 року.
-         рішення довести до відома футбольних колективів району на сайті «Футбол Надвірнянщини».
Футбольні колективи на територіях яких проводяться ігри кубка району з футболу:
-         організовують медичне обслуговування, забезпечують охорону громадського порядку, приводять в належний стан футбольний газон;
-         футбольні колективи, які приймають участь в турнірі проводять оплату арбітрам, тобто господарі турніру проводять оплату для арбітрів – 100 грн., а футбольні колективи гостей кожна по 75 грн. Загальна сума коштів за проведення арбітражу становить – 250 грн.
Для повноцінного функціонування потрібні також кошти на оплату транспортних витрат для виїзних зустрічей. Прохання стати спонсором і виділити кошти в сумі не менше 300 грн. на рік, можна частинами.



З повагою адміністрація команди, сільський голова.

Такі листи з проханням були роздані підприємцям с. Добротів, що займаються торгівлею і іншим підприємцям, що займаються бізнесом  на території, що належить  сільській раді.




Велика подяка Дяченку Михайлу Васильовичу ( магазин Роксолана) який відгукнувся першим.
 
Менів Тетяна (магазин  Мрія)
Якщо Вам сподобалась ця публікація тисніть:
Поділитись в Google Plus
    Коментировать от Blogger
    Коментировать от Facebook

0 коментарі:

Дописати коментар

На платформі Blogger.