Пам'яті Сергія МИХАЛЬЧУКА

МИХАЛЬЧУК Сергій Михайлович народився 27 серпня 1985 року в с.Середній Майдан, вул. Садова. Навчався в Середньомайданській ЗОШ І-ІІІ ст, яку закінчив у 2002 році. Після закінчення школи навчання продовжив у Чернівецькому національному університеті. Працював в Івано-Франківському слідчому ізоляторі.

13 вересня 2008 року одружився. 10 червня пішов служити до ЗСУ. Лейтенант, начальник зв’язку штабу військової частини. 3 листопада 2022 року трагічно загинув у Київській області. Залишилися дружина Валентина, сини Михайло 1.10.2009р.н. та Олександр 15.03.2014р.н. 

Похований 7 листопада з військовими почестями в с. Середній Майдан.


      «Мені було боляче чути про сумну звістку про загибель нашого воїна Сергія. Це великий біль не тільки для родини, але й для всіх людей. Важко знайти слова розради для родини. Важко було і неможливо без сліз дивитися на відео та фото зустрічі і похорону Сергія. Одне знаю, що Він є біля Бога. Бо блаженні є миротворці, бо Вони Синами Божими назвуться. З великим болем пишу ці слова до Вас. Але пам`ятайте цю жертву Сергія за нас, за мир, якою ціною він нам дається. Нехай Сергій з Богом спочиває. Вічна йому пам`ять. Герої не вмирають» -  отець Андрій Лучин, котрий донедавна був парохом у Середньому Майдані та Глинках.






Якщо Вам сподобалась ця публікація тисніть:
Поділитись в Google Plus
    Коментировать от Blogger
    Коментировать от Facebook

0 коментарі:

Дописати коментар

На платформі Blogger.